Sa avem un an…zambitor! Calendar de 11 luni

Sa avem un an…zambitor! Calendar de 11 luni

Știți cum fiecare dintre noi își propune să răstoarne mersul lumii și să reinventeze roata la fiecare 1 ianuarie, nu? Mna…și noi ne-am propus doar că ne-am bibilit rezoluții până a trecut cu totul luna ianuarie. Dar nu e totul pierdut, și știți de ce?

Pentru că schimbările cu adevărat importante nu se fac cu una cu două, ci cu micro-decizii bune luate în fiecare zi. Ca atare, la începutul lunii februarie, vă facem cadou un calendar care să vă amintească să zâmbiți în fiecare zi și care să vă țină motivați lună de lună. Nu doar în primele 30 de zile ale anului.

Nu contează că ianuarie a trecut deja. Mai avem încă 11 luni în care să facem multe lucruri, în care să zâmbim oamenilor pe stradă, în care să ne apucăm de proiectul ăla mare care trebuia să debuteze pe 10 ianuarie și în care să punem toate întrebările grele, de pildă „De când n-am mai fost în vizită la ai mei?”, „Mă simt bine la job?”, „Cât mai aștept până s-o cer?”, „De ce-oi fi abandonat hobby-ul din liceu?” și altele asemenea. Sau unele mult mai grele. 🙂

Ca atare, descărcați fără grijă calendarul de 11 luni – printabil pe A5 sau pe A4, după dorință – suflecați-vă mânecile și haideți să ne apucăm de treabă.

Să avem un an zâmbitor și inspirat!

Cu drag,
Echipa SPLAT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *